У п’ятницю, 24-го червня, львівські “Карпати” провели контрольний поєдинок проти команди “Фенікс” (Підмонастир).

Обмін небезпечними моментами на старті зустрічі завершився голом гостей. “Карпати” свою нагоду використали трохи пізніше. Денис Галенков виконав простріл з правого флангу, захисники “Фенікса” м’яч вибили, але першим на добиванні опинився Юрій Тлумак, який і вколотив м’яч у сітку воріт – 1:1.

Наприкінці першої половини зустрічі карпатівці могли вийти вперед. Денис Кожанов виконав подачу зі штрафного, яка спричинила пожежу у володіннях суперника. Зрештою, футболісти “Фенікса” самі її загасили – обійшлося без неприємностей.

По перерві львів’яни продовжували діяти першим номером та контролювати хід подій на полі. Ростислав Тарануха вибіг віч-на-віч з голкіпером, проте переграти його не зумів. У “Фенікса” також був хороший шанс відзначитися ще раз, однак м’яч після удару футболіста гостей влучив у поперечку.

Невдовзі “зелено-білі” дотисли суперника та вийшли вперед. Кожанов виконав подачу зі “стандарту”, Владислав Приймак на дальній стійці скинув на Валерія Болденкова, а той головою у падінні переправив м’яч у ворота – 2:1. Попри це, команда з Підмонастиря все ж уникнула поразки і на останній хвилині поєдинку вирвала нічию 2:2.