Український фахівець Дмитро Михайленко готується повернутися до тренерської діяльності.

“Я зараз перебуваю за кордоном, поки що нічим не займаюся. Моє життя дуже змінилося після 24 лютого. 23 лютого я поїхав у відрядження, а 24-го почалась повномасштабна війна. Мені довелося витягувати сім’ю, забирати дітей. Дуже важко все переживаю.

Коли планую повертатись до тренерської діяльності? Я зараз у пошуку. Можливо, найближчим часом щось буде. Поки що нічого не можу сказати про своє майбутнє.

Щодо інформації про те, що мене розглядають на заміну Йовичевічу, який йде у Шахтар… Я теж читав про це у пресі. Це чудово, мені дуже приємно, що мене пам’ятають. Більше нічого щодо цього сказати не можу: ні потішити, ні засмутити. СК Дніпро-1 зі мною поки не контактував, поговоримо, коли буде якась конкретика.

А щодо стосунків з керівництвом дніпрян… У мене з усіма, з ким я працював, залишилися чудові стосунки. Жодних підводних каменів немає”, – сказав Михайленко у коментарі FanDay.

Нагадаємо, 48-річний фахівець очолював СК Дніпро-1 з 2017 по 2020 рр. Останнім його клубом був кіпрський Пафос, який він покинув у січні 2021-го.