​Рік тому київське «Динамо» зловило блискучий діамант – Самба Діалло.

Українці все зробили правильно, адже зараз за юного сенегальця борються зовсім інші клуби.​

Як пише fussballtransfers, фігура Самба Діалло зацікавали багато європейських ТОП клубів.

Рік тому ніхто не міг здогадатися, що через кілька місяців Україну вразить російська загарбницька війна. Тоді київське «Динамо» привело вінгера Самбу Діалло з футбольної академії в столиці Сенегалу Дакарі. Трансфер, який був би немислим у сьогоднішній ситуації і який зараз виявляється золотим ходом.

Відтоді Діалло п’ять разів виступав за «Динамо» лише в Молодіжній лізі УЄФА і вважається одним із найбільших атакуючих талантів Африки. Як стало відомо FT із Франції, зараз кілька великих клубів ставлять пальці щодо 19-річного сенегальця.

Серед претендентів три найкращі клуби Бундесліги: мюнхенська Баварія, Боруссія Дортмунд і РБ Лейпциг. Також вінгером цікавляться Олімпік Марсель, Олімпік Ліон, Монако, Мілан, Брюгге, Барселона та Андерлехт.

Незважаючи на контракт до 2026 року, перебування в країні, де є війна наразі не варіант для Діалло та його агентів. Згідно з останнім рішенням ФІФА, гравці українських та російських клубів можуть розірвати контракти на рік до 30 червня 2023 року, якщо бажаний трансфер не відбудеться.