Віце-президент «Кривбаса» Артем Гагарін висловився про те, де варто провести новий сезон чемпіонату України.

«З самого початку у нашого клубу була позиція: грати в Україні. Тому, що чемпіонат має назву Українська Прем’єр-ліга. Всі повинні бути в однакових умовах. І ми прекрасно розуміємо, що цього дуже важко досягти, тому що війна в країні.

Так, легіонери — це дуже круто, але ми все ж таки Українська прем’єр-ліга. Треба рятувати футбол, починаючи з ДЮФЛ, з юнацьких змагань, і жіночу, і Першу лігу, і U-19, і вищу лігу. Ми всі розуміємо, що треба зараз робити все, щоб це врятувати

Я не знаю, що повинно відбутися, щоб прибуток від людей, які будуть ходити на матчі в Польщі, став більший, ніж витрати. Тому, що, як вже казали деякі клуби: «Ми можемо оплатити, привезти вас, щоб ви зіграли в іншій країні»… Не уявляю, як це буде виглядати. Вони ці гроші будуть в конвертах давати, чи як це буде? Чи це пройде якийсь Комітет етики та чесної гри? Я не знаю, як це буде. Я не знаю, яка це буде сума. Для одного клубу одна сума повинна бути, для другого — інша. А потім той клуб, якому заплатили менше спитає: «Чому нам менше заплатили, а тим більше?» – заявив Гагарін.