Президент ПФЛ Олександр Каденко привідкрив таємницю проведення наступного сезону Першої та Другої ліг.

“Зустріч з представниками клубів ПФЛ? Вона пройшла добре, у робочій атмосфері. Думаю, що наприкінці тижня або вже наступного понеділка ми визначимося з форматом змагань. Зараз ми відправили всім клубам анкети. І до кінця тижня нам повинні дати відповідь, своє бачення, хто і який формат підтримує. Зберемося з часом та обговоримо.

Всі клуби були присутні. Кожен охочий висловив свою думку щодо форматів, які ми спрямовували, тепер чекаємо на письмове підтвердження від клубів. Найімовірніше, у Першій та Другій лізі буде формат із поділом на дві групи, по вісім команд у кожній групі. Загальна кількість учасників – 16 команд у першій лізі та 16 у другій. Там є різні варіанти, але я поки що їх не озвучуватиму.

Ми спілкувалися з клубами та обговорювали ці варіанти. Чекатимемо, коли клуби визначаться, і тоді вже повідомимо. Наразі я не готовий сказати, чи буде класичний формат проведення змагань у Першій та Другій лізі. Я не відчув, що більшість клубів підтримують класичний варіант”, – зазначив Каденко у інтерв’ю Fanday.