У неділю, 19-го червня, у Бродах відбувся благодійний матч. Львівські “Карпати” приїхали в гості до місцевої команди “Богун”.

Попри спекотну погоду, команди розпочали поєдинок активно та відразу обмінялися моментами. Однак рахунок відкрили саме “леви”. Юрій Тлумак ідеальною передачею знайшов у штрафному майданчику Ростислава Тарануху, а форвард “зелено-білих” впевнено реалізував свою нагоду та вивів “Карпати” вперед – 1:0.

Згодом небезпечна нагода виникла у Тлумака. Юрій класно обіграв кількох футболістів суперника та вибіг віч-на-віч з воротарем команди із Бродів, але не зумів його обіграти. “Богун” відповів штрафним ударом, але м’яч після його виконання пролетів над поперечкою.

Карпатівці продовжували атакувати і збільшили перевагу в рахунку. Тарануха віддав передачу на Дениса Кожанова, а капітан львів’ян майстерно розібрався з суперниками та відправив м’яч у сітку воріт господарів – 2:0. Практично після цього “Карпати” забили втретє зусиллями Юрія Тлумака. Через кілька хвилин Тарануха оформив дубль, вдало замкнувши простріл з правого флангу – 4:0.

По перерві господарям поля вдалося забити швидкий гол. Іван Антонюк виграв боротьбу в захисників “Карпат” і завдав влучного удару – 4:1. Львів’яни невдовзі відповіли своїм забитим м’ячем. Точним ударом відзначився Олександр Климець – 5:1.

“Зелено-білі” продовжували володіти ініціативою та створювати моменти біля воріт “Богуна”. Також свої шанси скоротити відставання мали бродівські футболісти, утім їх підвела реалізація. Наприкінці зустрічі Тлумак оформив дубль красивим ударом з-за меж штрафного майданчика. У підсумку, карпатівці здобули перемогу з рахунком 6:1.

БОНУС 3000 UAH НОВИМ КЛІЄНТАМ