Мадридський клуб провів презентацію Антоніо Рюдігера, який безкоштовно перейшов із Челсі.

Новачок “вершкових” обрав 22-й номер, під яким раніше виступав Іско. Іспанець вже покинув Реал.

“Головне завдання в цьому клубі – перемагати. Це підтверджується роками, впродовж яких Реал виграв багато трофеїв. У команді є багато сильних футболістів, але я дуже впевнений у собі. Хочу зробити свій внесок у конкурентноздатність команди. Зрозуміло, що конкуренція дуже сильна, але я готовий.

Вперше я контактував з Реалом в вересні 2021 року через агента. Потім я вже спілкувався безпосередньо з Анчелотті. Це було у квітні. Він сказав, що я можу допомогти команді. Це був ключовий момент, саме тоді я ухвалив рішення грати за Реал. Я пограв у Німеччині, Італії та Англії, тепер хочу спробувати свої сили в Іспанії. Це великий виклик для мене.

Пам’ятаю бразильця Роналдо, він був моїм кумиром. Там, де я виріс, всі хотіли грати в нападі та бути схожими на нього. Пам’ятаю і гол Зідана Байєру у фіналі Ліги чемпіонів. Тепер і я хочу стати частиною історії Реала.

Мій приклад для наслідування в Мадриді? Їх багато. Але якщо треба вибрати одного, я б назвав Пепе. У нього є деякі риси, які мені подобаються: на полі він – монстр, а поза полем – дуже приємна людина.

Коли Реал грав у фіналі ЛЧ, я вже знав, що буду тут. Був радий, що вони виграли турнір. Навіть не знаю, як описати виступ команди в цій Лізі чемпіонів. Було непросто грати проти Реала за Челсі, але я професіонал. Ми хотіли пройти далі, але не склалося.

Мені телефонували з Барселони, але я відмовився. Сказав брату, який є моїм агентом, що хочу грати в Реалі. Мбаппе відмовився сюди переходити? Це його справа, я з ним особисто не знайомий.

Хотів обрати номер 2, але під ним грає Карвахаль. Були вільні 12-й і 22-й – я зупинився на останньому. Не знаю, чому так. Просто сподобався”, – цитує Рюдігера AS.

Нагадаємо, німецький оборонець перебрався у Реал з Челсі на правах вільного агента, підписавши контракт на 4 роки. Раніше Рюдігер виступав за молодіжку Борусії Д, Штутгарт і Рому. Кольори Челсі захищав з 2017 року та виграв ЛЧ 2020/21.