Наставник Львова Олег Дулуб поділився думками про майбутній розіграш чемпіонату України.

“Україна загалом футбольна країна, яка завжди славилася своїми гравцями. Багато хто виступає за кордоном. Святе місце порожнім не буває. Зрозуміло, що можливе тимчасове зниження рівня, бо в Україні були якісні легіонери, у того ж Шахтаря, Ворскли, Зорі. Це шанс для молоді, шанс для хлопців із Першої ліги, робити крок уперед.

Мій перший прихід в український футбол був у 2016-2017 роках, якраз війна на Донбасі. Минуло 4-5 років, чемпіонат знову вийшов на гарний рівень. Був би дуже цікавий сезон з появою Кривбаса, Металіста. Поверталися легіонери якісні, до того ж, у всіх команд.

Зрештою, нічого страшного я не бачу. З’явиться шанс у молодих хлопців або тих, хто трохи на других ролях, а як вони цим шансом скористаються, це вже від них залежить.

Фаворитом наступного розіграшу чемпіонату України буде Динамо. Я бачив товариські матчі, мені вдалося відвідати тренування, і я скажу, що Динамо значно додало в передсезонці, це перше. Другий момент, який мало хто аналізує – вони зіграли вже близько 20 матчів, і жодного не програли, маючи переважно українських виконавців. Робота, яку провів Луческу, просто колосальна”, – сказав Дулуб у коментарі FanDay.

Нагадаємо, нині тренер Львова перебуває у Польщі і підтримує зв’язок з командою через її капітана – Олексія Довгого.