У перший день юніорського чемпіонату Європи з футболу розпочали змагання команди групи A, де перемоги в своїх матчах здобули фаворити – Італія та Франція. На другий ігровий день змагань до турніру підключилися команди групи B: Англія, Сербія, Австрія та Ізраїль.

Євро U19. Група В. Перший тур

Сербія – Ізраїль 2:2

1 – 0. Лазетіч – 8.

1 – 1. Глукх – 17.

1 – 2. Ебрахейм – 74.

2 – 2. Лековіч – 90+3.

Англія – Австрія 2:0

1 – 0. Чуквуемека – 43.

2 – 0. Девайн – 65.

У першому матчі ігрового дня Сербія зустрічалася з Ізраїлем. Фаворитами матчу вважалися серби, але саме їм довелося рятуватися. Вони відкрили рахунок на старті матчу, однак пропустили до перерви, а тоді пропустили вдруге у другому таймі – 1:2.

Здавалося, усе йде до несподіваної перемоги Ізраїля, але на 90+3 хвилині серби забили гол на добиванні – 2:2! Спершу м’яч влучив у перекладину, а тоді в доволі курйозний спосіб вдалося його добити в сітку.

У другому матчі ігрового дня Англія зустрічалася з Австрією. Матч видався рівним, в обох команд були свої моменти, однак реалізувати їх вдалося англійцям.

Героєм матчу став Карні Чуквуемека – 18-річний гравець “Астон Вілли”, що народився в Австрії, але виступає за Англію. Він оформив гол та асист, а матч завершився перемогою англійців 2:0.