Президент Реала Флорентіно Перес розповів про нові терміни завершення реконструкцію домашньої арени мадридського гранда.

“Він буде готовий приблизно через рік, наприкінці наступного сезону. Ми розпочали роботи, і як тільки почалася пандемія. А потім війна в Україні і це, як ми всі знаємо, спричинило дві речі: брак матеріалів і зростання цін. Але ми розв’язуємо всі проблеми і раді, що почали, навіть якщо це було до пандемії”, – наводить слова Переса AS.

Зазначимо, що на Сантьяго Бернабеу проводились роботи, пов’язані з покрівлею арени, але вони були паралізовані через дефіцит сталі, яку поставляли з України, зокрема з Азовсталі. Наразі підрядники вже знайшли альтернативних постачальників сталі, але для доставки матеріалу потрібен певний час, відповідно затримки у проведенні робіт неминучі.

Нагадаємо, саме в Маріуполі, на заводі Азовсталь, точились найбільш жорстокі бої. Після того, як рашисти окупували місто, вони вже почали вивозити сталь до Ростова-на-Дону. Такий стан справ, звичайно ж, тимчасовий, адже ЗСУ неодмінно виб’ють окупантів з нашої території.