Радник президента «Вереса» Сергій Коваль відповів на звинувачення футбольного агента Олега Авдиша щодо виплат зарплат гравцям.

«Публічно відповім одному молодому і енергійному агенту щодо ситуації в «Вересі». Хочу сказати, що зарплати платилися, лютий був оплачений повною мірою, березень частково. Після цього було прийнято рішення призупинити дію контрактів, рішення закріплено письмово.

Деяким футболістам за рахунок клубу було оплачене проживання і харчування в Рівному, аж до кінця весни. Всім хто бажав цього, і на хороших умовах.

Клуб не зникає, клуб не відмовляється від своїх зобов’язань, не дивлячись на ситуацію в державі, а навпаки – будує плани, спілкується з футболістами, готується до нового сезону. Всі зобов’язання в разі проведення сезону будуть виконуватися.

До речі, нагадаю, що з початку війни футбол був призупинений, тренування не проводилися, тому по факту був певний паритет – футболісти теж не виконували свої обов’язки, звичайно, не по своїй волі, але тим не менш.

Ніхто не питає у Президента клубу та інших спонсорів як на них вплинула війна, наш президент, наприклад, в буремні дні ледве врятувався з Ірпеня, про що публічно розповідав. Про наслідки для бізнесу теж можна розуміти. В такій ситуації можна лише аплодувати, що людина не відмовляється від підтримки клубу, а далі живе футболом, який багато років залишається дотаційним заняттям в Україні.

В решті решт для людей, які трохи не розуміють – в країні війна, щоденно гинуть десятки людей, сотні втрачають здоров’я, домівки, тисячі сидять без роботи та доходу. А ми, бляха, про зарплати футболістів. І це говорю я – людина, яка в футболі працює 9 рік», – написав Коваль у своєму Твіттері.