Колишній нападник “Манчестер Сіті”, “Манчестер Юнайтед”, “Ювентуса” та збірної Аргентини Карлос Тевес оголосив про завершення кар’єри.

“Я виходжу на пенсію. Це рішення вже остаточне. У мене було багато пропозицій від різноманітних клубів, у тому числі зі Сполучених Штатів, але я вирішив, що все, із мене досить.

Ще торік мені було дуже важко грати, бо я втратив свого батька. Я перестав відчувати радість від футболу, бо грав без свого фаната №1 у житті”, – відзначив Тевес.

Останнім клубом Карлоса була “Бока Хуніорс”. Нападник покинув її влітку минулого року, але так і не зміг продовжити кар’єру.

Загалом на рахунку Тевеса 26 трофеїв, в тому числі перемога в Лізі чемпіонів з “манкуніанцями” на та Олімпійських іграх-2008 у складі збірної Аргентини. Нападник виступав у семи клубах: окрім МЮ, МС та “Ювентуса” ще у “Бока Хуніорс”, “Корінтіансі”, “Вест Гемі” та “Шанхай Шеньхуа”.

Додамо, що за свою кар’єру Карлос забив 250 голів та віддав 121 асист. Одного разу форвард ставав найкращим бомбардиром чемпіонату Англії.