Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп прокоментував болючу поразку своєї команди у фіналі Ліги чемпіонів від Реала (0:1).

“Це не є чимось неймовірним, це нормальний футбольний результат. У нас більше ударів по воротах, але найважливіший статистичний показник на боці Реала. Вони забили, а ми ні – це найлегше пояснення у світі футболу. Це суворо, звичайно, але ми ставимося з повагою до суперника.

Коли воротар – найкращий гравець матчу, тоді щось не так з протилежною командою. Куртуа зробив багато сейвів. Однак, на завершальних стадіях атак багато наших кросів просто не мали сенсу. Коли Реал грає так глибоко, їхня здатність контратакувати занадто небезпечна. Ця команда Реала напрочуд досвідчена. Ще й найдосвідченіший та найуспішніший тренер в європейському футболі.

Я сказав хлопцям, що пишаюся ними. Їм потрібно трохи часу, я це розумію. За спиною видатний сезон. У двох турнірах ми програли з мінімальним відривом. Коли програєш, то думаєш, що можна було зіграти краще. Але чи можливо видати свій максимум в 63-й грі сезону? Я не знаю. Реал одного разу ще програє фінал, але цього не сталося у нашому матчі”, – сказав Клопп на прес-конференції.

Нагадаємо, завдяки голу Вінісіуса Реал мінімально здолав Ліверпуль і став 14-разовим володарем Ліги чемпіонів.