Генеральний директор “Львова” Вадим Левчук розповів про позиції клубу на рахунок проведення чемпіонату України наступного сезону:

“ — Вадиме Олеговичу, чи підтримує ФК “Львів” проведення чемпіонату в Україні, чи все ж таки хотіли зіграти за кордоном?

— ФК “Львів” підтримує варіант провести першість в Україні. Ми думаємо, що таким чином вдасться підтримати моральний дух українців і військових. Робоча група повинна розробити, як це все має відбуватись в рамках безпеки.

— Чемпіонат взагалі реально провести в умовах війни?

— Ми не знаємо, тому цим займається робоча група. Вони будуть опрацьовувати сі варіанти і говорити з Міністерством молоді та спорту, Урядом.

— В яких місцях реально провести першість? Наскільки відомо розглядається Захід України та Київ.

— На сьогоднішній день на Заході України є дуже багато стадіонів. Наприклад, у Львові є три стадіони: “Арена Львів”, “Україна” та “Скіф”. Також є арени у Луцьку, Тернополі, Івано-Франківську, Ужгороді, Києві.

Я думаю, якщо чемпіонат відбудеться в Києві чи на Заході Україні, його можна буде правильно організувати. ФК “Львів” готовий допомагати іншим командам: ми можемо когось прийняти, допомогти з поселенням.

Думаю, що вже із завтрашнього дня представники клубів будуть надсилати свої пропозиції і робоча група запропонує найоптимальніший варіант”, – сказав Левчук.