На 51 році життя перестало битися серце нікопольського футболіста Олександра Мехоношина. Сьогодні, 28 травня з Олександром Михайловичем попрощалися члени родини, близькі та футбольні друзі.

Олександр Мехоношин народився і виріс у Нікополі. Футбольну майстерність здобував у дитячо-юнацькій спортивній школі «Колос». Вперше у складі СК «Колос» на поле вийшов у 1988 році. Грав на позиціях захисника та півзахисника.

У 1990 році був призваний на військову службу, яку проходив у київському СКА. Після повернення додому у складі «Колосу» дебютував у 1/32 фіналу першого розіграшу кубку України. Суперником нікопольских футболістів виступило житомирське «Полісся». Матч відбувся у лютому 1992 року на стадіоні в Чкалово Нікопольського району і звершився перемогою гостей: 2:1.

Вже наприкінці лютого того ж року «Колос» перейменували в «Металург». У складі «Металургу» Олександр Мехоношин відзначився дебютним голом за команду у домашньому поєдинку з полтавською «Ворсклою» також у 1992 році.

З 1993 по 1994 у кар’єрі футболіста була вінницька «Нива», проте на початку листопада 1994 Мехоношин повертається до «Металурга» і грає у складі команди до 1997 року. У цей період Олександр Мехоношин зіграє 114 ігор та заб’є 3 голи на користь команди.

У 1998 грає у івано-франківських футбольних командах «Прикарпаття» та «Калуш».

У 1999 переходить до маріупольського «Металурга». У складі «Металурга» у Вищій лізі зіграв 45 матчів та відзначився 1 голом, ще 2 поєдинки провів у кубку України.

До нікопольського «Металургу» Олександр Мехоношин повернувся у 2002 році. Вже на той час команда змінила назву на «Електрометалург-НЗФ». За нікопольський колектив зіграв 2 матчі. Останнім футбольним колективом для Мехоношина став нікопольський аматорський клуб ПК «Дніпровський». У 2004 році, по завершенню сезону, Олександр Мехоношин завершив і свою футбольну кар’єру.

Висловлюємо співчуття родині Олександра Мехоношина.