Після російського вторгнення відроджена Таврія-Сімферополь оголосила про припинення свого функціонування. Колишній прес-аташе клубу Олег Терещенко розповів про злочинні дії президента Едуарда Репілевського.

– Наскільки відомо, екс-президент Таврії Репілевський разом зі своїм сином спрацювався з колаборантами та відвідував “футбольний турнір” у Новій Каховці у день побєдобєсія. Чув щось про це?

– Чув. Про це не лише я чув, а й ті, хто там був присутнім та активно займається інформаційною війною на боці України. Та й телеграм-пабліки орків не соромилися виставляти фото, де Репілевський із гауляйтером Леонтьєвим були присутні на цьому всьому. І російськими новинами я десь бачив шматочок інтерв’ю з Репілевським, у якому він казав, що вони чи то вже, чи готуються перереєструвати свій бізнес у Криму. У них готова продукція, є покупці, але потрібні банки, тож одним із реальних варіантів – працювати через Крим.

Я не знаю, чому так відбувається. Дуже прикро чути від цієї людини такі речі. Але кожен має свій вибір. На війні ти або за, або проти – співпрацюєш або ні. Або ж ти співпрацюєш через якусь конкретну причину. Мабуть, у нього на це є пояснення. Чи “відмажеться” він потім, коли прийдуть ЗСУ і нарешті наша область та Крим будуть звільнені, і що він говоритиме – йому вирішувати.

Особисто для мене це був шок. Більше того, найкращому другові Репілевського, меру Нової Каховки Коваленку, перед цим дали Орден Мужності. І виходить друг власника Ордену ось такий, – заявив Терещенко в інтерв’ю UA-football.