⚡️Головне зі звернення Президента Володимира Зеленського :

▪️ Сьогодні професійне свято усіх, хто працює в екстреній медичній допомозі . Вдячний кожному і кожній за дійсно швидку допомогу і реально самовіддану роботу. На жаль, ця війна забрала і життя тих, хто робив все, щоб врятувати інших. Вічна їм памʼять!

▪️ Провів сьогодні нараду з Кабінетом міністрів. Очікую від урядовців більшої активності. Зокрема, і щодо подолання дефіциту пального, і щодо забезпечення робочих місць для наших людей.

▪️ Сьогодні звертався до політичної і експертної спільнот Індонезії. Говорили про ті загрози, які росія створила для кожної країни у світі. Провокується політичний хаос в тих країнах, які найбільше залежать від нашого експорту.

▪️ Поспілкувався зі студентами Стенфордського університету, запросив їх, по завершенню навчання, приєднатись до реалізації проекту відбудови України.

▪️ Говорив з премʼєр-міністром Італії Маріо Драгі як не допустити подальшого розгортання продовольчої кризи, про постачання пального в Україну, про оборонну підтримку для України.

▪️ Ситуація на Донбасі дуже важка. Окупанти зосередили максимум артилерії та резервів. Там і ракетні удари, і авіація. Захищаємо нашу землю так, як це дозволяє наявний на сьогодні оборонний ресурс. І робимо все для того, щоб посилити його.

▪️ Державними нагородами відзначені 198 військовослужбовців Збройних Сил України. 4 з них посмертно. А також 27 військовослужбовців Головного управління розвідки.