Дортмундський клуб продовжує кадрову перебудову, підсилившись черговими новачками.

“Джмелі” оголосили про перехід відразу двох футболістів. Це 19-річний Джейден Брааф, який на правах вільного агента прийшов із Манчестер Сіті. Угода з нідерланським вінгером, який переважно грає на лівому фланзі атаки, розрахована до 30 червня 2025 року, повідомляє офіційний сайт Борусії.

За першу команду Манчестер Сіті Брааф не грав, а виступав лише за молодіжку. Також пограв у складі Удінезе (1 гол у 4-х матчах Серії А) та молодіжної команди ПСВ.

Іншим новачком Борусії став 31-річний кіпер Александер Майєр, який безкоштовно перебрався з Регенсбурга (15 місце Другої Бундесліги), а до того виступав у складі Штутгарта. Після відходу Марвіна Хіца і Романа Буркі “джмелі” шукали резервного кіпера, а їхній вибір зупинився на Майєрі. Контракт укладений на 2 роки.

Нагадаємо, по завершенні сезону 2021/22 у Дортмунді розпочали перебудову. Клуб покинули Міхаель Цорк і Марко Розе (спортивний директор і головний тренер відповідно), а також низка футболістів на чолі з Ерлінгом Холандом. Водночас “джмелі” включно із двома сьогоднішніми новачками підписали вже 6-х футболістів.