Півзахисник мадридців Федеріко Вальверде та його дружина Міна Боніно стали героями кумедного епізоду напередодні фіналу Ліги чемпіонів між Реалом та Ліверпулем.

23-річного футболіста запитали, що б він віддав заради перемоги в ЛЧ. Феде відповів: “Багато чого. Все, я думаю. Це унікальний трофей для будь-якого гравця світу. Готовий віддати так багато речей. Крім мого сина. Можливо, дружину віддав би… Ні, ні, це жарт! Але я б віддав багато, адже не кожен день тобі вдається грати у фіналі. Сподіваюся, ми зможемо виграти титул”.

Згодом Міна Боніно, жінка Вальверде, відреагувала на слова чоловіка. “Я не засуджую його. Якщо Рівер Плейт (Міна є відданою фанаткою “мільйонерів” та пише про них у пресі – прим.) виграє ще один Кубок Лібертадорес, я його теж віддам. Потрібно жертвувати друзями, все заради 14-ї Ліги чемпіонів”, – написала вона у Twitter.

Нагадаємо, мадридський колектив зустрінеться з Ліверпулем у вирішальному матчі сезону вже завтра, 28 травня. Стартовий свисток на Стад де Франс пролунає о 22:00 за київським часом.