Аталанта хоче посилити центральну лінію команди і вже доглянула відповідну кандидатуру.

Клуб із Бергамо провів невдалий сезон 2021/2022. “Богиня” не вийшла з групи Ліги чемпіонів, вилетіла на стадії 1/4 фіналу Ліги Європи, а в чемпіонаті Італії посіла восьме місце і не потрапила до єврокубків.

При цьому головний тренер Аталанти Джан П’єро Гасперіні точно залишається на своїй посаді і вже розпочинає комплектування складу на майбутню кампанію.

Так, згідно з інформацією La Gazzetta dello Sport, “нерадзуррі” уважно стежать за хавбеком Салернітани Едерсоном. Бразильський гравець користується популярністю на трансферному ринку, оскільки ним також цікавляться Інтер та Рома.

Для Аталанти все ускладнюється тим, що Салернітана зуміла уникнути вильоту з Серії А, тому може собі дозволити не розлучатися з цінним активом дешево.

Проте “богиня” все одно спробує підписати Едерсона. «Морські ковзани» хочуть за нього 20 мільйонів євро, але Аталанта точно намагатиметься знизити ціну.

22-річний бразилець перебрався до Салернітани цієї зими з Корінтіанса за шість з половиною мільйонів євро, підписавши контракт до літа 2026 року. У клубі з Кампанії він встиг провести 15 матчів, у яких відзначився двома голами та асистом.

Едерсон виступає на позиції центрального півзахисника, на якій може зіграти й українець Руслан Малиновський.

Минулого сезону на рахунку гравця збірної України 41 матч у футболці Аталанти у всіх турнірах, у яких Малиновський забив 10 голів та віддав 10 асистів.