«Динамо» долучилося до телемарафону Save Ukraine — #StopWar. Метою проекту є збір коштів для придбання хірургічних апаратів, необхідних для проведення операцій після осколкових поранень.

Другий телемарафон відбудеться одночасно в Києві та Берліні 29 травня о 21.00. На благодійному концерті виступлять Океан Ельзи, Тіна Кароль, The Hardkiss, MONATIK, Beissoul & Einius, Антитіла, ONUKA, Kadebostany, alyona alyona та багато інших. Виручені кошти підуть на закупівлю хірургічних рентген-апаратів С-арки. Таке обладнання використовується для проведення операцій під контролем рентгенівського випромінювання, зокрема вилучення уламків або фіксація кісток.

Фандрейзинг відбуватиметься через глобальну ініціативу United24, а всі донати будуть автоматично перераховані на рахунки НБУ, закріплені за Міністерством охорони здоров’я.

Телемарафон Save Ukraine — #StopWar реалізується командами 1+1 media, фестивалю Atlas, «Суспільне» та за підтримки «Київстар», футбольного клубу «Динамо Київ», Міністерства культури та інформаційної політики та Міністерства закордонних справ.

В Україні марафон транслюватимуть 1+1, 2+2, ТЕТ, ICTV, СТБ, Новий, М1, Україна, Україна 24, UA:Перший, UA:Культура, регіональні канали Суспільного мовника, Інтер та Рада, платформи онлайн-телебачення «Київстар ТБ» та 1+1 Video, а також YouTube-канали 1+1 та Atlas Festival.