Президент Динамо Ігор Суркіс особисто займався працевлаштуванням захисника Крістіана Біловара, який є чоловіком його доньки Яни.

“Я зі своїх джерел знаю, що минулого літа Динамо отримувало дві пропозиції щодо Біловара з-за кордону. Одна реальна, а друга вийшла, скажімо так, “по приколу”.

Почнемо з “по приколу”. Це чутки, але я їм довіряю. Сидить Ігор Михайлович Суркіс в ресторані у Монако влітку, де він полюбляє проводити відпочинок. В його компанії нібито був власник Кардіффа.

Зайшла розмова про футбол, у ході якої Суркіс каже: “У мене зять – захисник класний, роботяга”. Власник Кардіффа каже: “Нам якраз потрібен центральний захисник”. Телефонує своїм менеджерам і сказав, щоб робили офіційну пропозицію по Біловару. І я знаю, що вона прийшла у Динамо! Я не знаю, розглядали її чи ні, але вийшло так, що в ресторані Монако Суркіс ледь не продав свого зятя.

Це “по приколу”, а є ще реальна. Наприкінці вікна прийшла пропозиція від Вікторії Пльзень. Сума мене вразила – 1,5 млн євро. Інформація достовірна, я їй довіряє. Але Динамо Біловара не відпустило. Не знаю, це Шовковський вирішив чи керівництво”, – розповів Бурбас у ефірі свого YouTube-каналу BurBuzz.

Додамо, що у нинішньому сезоні Біловар відіграв за Динамо 703 хвилини і не відзначався результативними діями. 23-річний захисник замінив травмованого Попова та став одним з головних героїв матчу проти Шахтаря (1:1). Transfermarkt оцінює Біловара у 600 тисяч євро.