Колишній захисник Ліверпуля Джеймі Каррагер в інтерв’ю Sky Sports News прокоментував звільнення тренера Еріка тен Хага з Манчестер Юнайтед.

Нагадаємо, що “червоні дияволи” провалили старт нового сезону і зараз йдуть лише на 14-му місці в чемпіонаті Англії.

“Манчестер Юнайтед потрібен топ-тренер. Подивіться на тренерів, які досягли успіху в епоху Прем’єр-ліги – Пепа Гвардіолу, сера Алекса Фергюсона, Жозе Моурінью, Юргена Клоппа. Справа не тільки в знанні гри, а й у наявності індивідуальності та харизми – в Еріка тен Хага цього ніколи не було.

Жозе був там, він не зміг повалити Пепа Гвардіолу. Кого б ви не привели, ви повинні сподіватися, що вам не доведеться конкурувати з Пепом Гвардіолою в наступному сезоні, і він піде, і тоді у вас може з’явитися шанс.

Їм потрібен хтось із харизмою і аурою, і ви відчуваєте, що він заслуговує тренувати Манчестер Юнайтед. За останні 10-12 років ми бачили, як “Олд Траффорд” і “Манчестер Юнайтед” можуть знищити вас, незалежно від того, гравець ви чи тренер, тому що це величезна робота”, – сказав Каррагер.

Додамо, що Рууд ван Ністелрой очолить “Манчестер Юнайтед” у ролі виконуючого обов’язки головного тренера, поки клуб буде шукати нового наставника.