Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна висловився про старт «гірників» в основному етапі Ліги чемпіонів 2024/25, згадавши при цьому й про виступи у Лізі Європи Динамо.

Даріо Срна вважає, що після трьох поєдинків на стадії основному етапі Ліги чемпіонів 2024/25 років зарано робити глобальні висновки про перспективи у цьому турнірі для Шахтаря, як і давати оцінку команді загалом. При цьому спортивний директор донецького Шахтаря ще й згадав київське Динамо, справи якого в Лізі Європи ще гірші, ніж у «гірників» в ЛЧ.

«Послухайте, ще п’ять ігор попереду. У Динамо нуль очок у Лізі Європи, а в нас одне в Лізі чемпіонів. Подивимося наприкінці – після восьмої гри будемо робити аналіз», – сказ Срна в коментарі Профутбол Digital.

  • Після трьох поєдинків Шахтар посідає 29-те місце в єдиній турнірній таблиці Ліги чемпіонів.
  • У наступному турі «гірники» приймуть на формально домашньому полі швейцарський Янг Бойз. Гра відбудеться 6 листопада і розпочнеться о 19:45 за київським часом.
  • На внутрішній арені після 11-ти турів Шахтар має в активі 20 очок та займає четвертий щабель у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги. Відставання від Динамо, яке окупувало перше місце, складає шість балів.
  • У наступному турі «гірники» вдома прийматимуть одеський Чорноморець. Поєдинок заплановано на 2 листопада, початок гри о 18:00.