Вчора на Дербі Італії “нерадзуррі” та “стара синьйора” подарувала вболівальникам яскравий матч, який завершився з нічийним рахунком 4:4.

Головний тренер “Інтера” Сімоне Індзагі на післяматчевій пресконференції не приховував свого розчарування результатом, оскільки його команди втратила цю перемогу.

“Нам потрібно проявити більше рішучості, але як тренер, я повинен сказати, що ми заслуговували забити 7 або 8 голів проти команди, яка до цього часу пропустила лише один. Усі гравці сильно розчаровані, і я перший, хто це відчув, але ми грали добре, попри розчарування від того, що не змогли забити п’ятий гол, який би вирішив долю поєдинку. Після третього голу команда трохи занервувала, але це футбол. Це важливий урок, який ми візьмемо з собою. Чого не вистачало? Трохи більше рішучості. Це правда, що результат впливає на нас, але я побачив команду, яка створила багато гольових моментів. Гравці наполегливо працюють, і я бачу відмінний настрій. Розчаровує така нічия, коли команда заслуговувала на більше. Нейтральні глядачі могли б отримати задоволення від гри. Мені вона сподобалася менше, але з огляду на те, що ми створили, у мене є певна впевненість, від якої можна відштовхуватися”, – заявив Сімоне Індзагі.

Додамо, що після дев’яти зіграних турів у чемпіонаті “Інтер” перебуває на другому місці з 18 очками. Наступний матч “нерадзуррі” проведуть 30 жовтня на виїзді проти “Емполі”.