Виконувач обов‘язки головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук поділився враженнями після нічийного домашнього поєдинку із полтавською Ворсклою.

– Той факт, що ми не програємо п’ять матчів поспіль – це позитив. Але, хотілося б більше перемог. Тому, у цій серії є і певний негатив. Вважаю, що ми сьогодні бильше втратили два очки, ніж здобули одне. Це домашня гра. І як би вона не розвивалася – ми не можемо бути задоволені нічиєю.

Чому так пізно змінили Яго на Валерія Кучерова? Якби він окрім асисту ще і гол забив, коли мав прекрасний шанс – ви б мене запитували, чому він зі старту не вийшов. Після фінального свистка – легко оцінювати гру. Він якісно вийшов на заміну. Як і в матчі з Чорноморцем. Мене тішить, що гравці виходять на заміну з бажаням допомогти команді. Дуже добре увійшов у гру Віталій Дахновський. Він дуже агресивно діяв, заробив вилучення для суперника. Молоді гравці: Михайло Протасевич і Дмитро Годя – теж добре проявили себе.

Гіо Куція? Його рідна позиція – шостий, або восьмий номер. Але в нас постійно випадає хтось із крайніх захисників. Михайло Протасевич – лише відновився, у Василя Гакмана – важка травма, Євгеній Морозко ніяк повноцінно вилікуватися не може. Вимушені закривати цю позицію іншими гравцям. Гіо – молодець. Він колись у спортшколі колись грав на цій позиції. І виглядав дуже кваліфіковано. Сподіваюся, що його ушкодження – несерйозне і він зможе нам допомогти у наступних поєдинках.

Кубкова гра проти Оболоні? Для нас це важливий матч, хороший стимул для гравців і тренерського штабу. Тим паче, ми граємо вдома. Щодо ротації – звичайно, вона буде.