“Верес” не програвав вже протягом чотирьох матчів. “Ворскла”, у свою чергу, смак перемоги востаннє відчувала ще влітку. З цієї причини “зелено-білі” знову звернулися до послуг свого колишнього тренера Юрія Максимова, який і вивів команду на матч.

УПЛ, 11-й тур.

Верес Рівне – Ворскла Полтава 2 : 2.

1 – 0. Мрвальєвич – 28-пен.

1 – 1. Ковталюк – 68.

1 – 2. Корнієнко – 78.

2 – 2. Гайдучик – 86.

Вил: Пердута (Ворскла) – 87хв.

Ворскла на тижні провела зміну на тренерському містку – замість Сергія Долганського команду знову очолив Юрій Максимов (тренував полтавців з листопада 2019-го по травень 2022-го). Справи полтавського клубу на старті першості не задались – лише 9 очок після 10 турів та місце поблизу зони вильоту.

Верес розташувався не набагато вище – 11 позиція. Старт гри був саме за рівненцями – Шарай непогано пробив після швидкої атаки, але трохи неточно. Ворскла відповіла ударом Челядіна, з яким впорався Когут. На 26-й хвилині Верес заробив право на пенальті: після удару Шарая м’яч влучив у руку Хрипчуку. Мрвальєвіч холоднокровно реалізував 11-метровий.

До перерви атакувала здебільшого Ворскла, однак створити небезпеку біля воріт Когута не вдавалось. Перший тайм завершився з мінімальною перевагою рівненців. Друга половина почалась з атак Ворскли, але Ковталюку та Ндукве бракувало влучності. На 68-й хвилині активність Ворскли втілилась у гол: Бацула навісив з лівого флангу, а Ковталюк легко переправив м’яч у дальній кут – 1:1! Верес відповів ударом Степанюка з меж штрафного – Ісенко не без проблем впорався.

А вже на 78-й хвилині полтавці повели в рахунку. Ворскла заробила право на штрафний, Корнієнко взявся за виконання – шикарний удар у дальній кут, що трохи нагадало легендарного Девіда Бекхема. Проте, Верес відігрався. Кучеров навісив до штрафного, а Гайдучик головою замкнув. Одразу ж Ворскла залишилась у меншості: Пердута отримав пряму червону за фол останньої надії проти Дахновського.

Штрафний з близької дистанції пробив Шарай, але Ісенко здійснив ефектний сейв. Софія Причина додала 5 хвилин до гри. Верес мав два напівмоменти у компенсований час, але гра завершилась результативною нічиєю – 2:2!