Поєдинок восьмої та п’ятої команди групи. Нива в попередньому турі в гостях порівно поділила очки з Буковиною. Минайці в попередньому матчі завершили безвиграшну клубну рекордну гостьову серію, яка тривала у Першій лізі 3 гри.

Перша ліга, 14-й тур. Група А.

Нива Тернопіль – Минай 1 : 1.

0 – 1. Вишневський – 13-пен.

1 – 1. Різник – 77.

Поєдинок восьмої та п’ятої команди групи. Тернопільська команда під керівництвом Вірта ще не перемагала. Безвиграшна серія “Ниви” триває у Першій лізі 6 ігор: 2 нічиї та 4 поразки. “Минай” два матчі поспіль виграв і претендує на топ-4.

Вже на 12-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота господарів. Андрій Кухарук завалив на газон Матюшенка. Одинадцятиметровий холоднокровно реалізував Вишневський – 0:1. В середині першого тайму у дальній кут пробивав Андрій Різник, але влучити у площину воріт не зміг. Пощастило у цьому епізоді гостям. На 25-й хвилині за неспортивну поведінку червону отримав Юрій Вірт. Результатів у “Ниви” немає і поведінка тренера теж викликає багато питань. На гол до перерви господарі заслужили, але забити не змогли.

В середині другого тайму небезпечно пробивав Андрій Різник, але він влучив в стійку. Сьогодні явно був не день нападника “Ниви”. На 77-й хвилині фортуна нарешті посміхнулася господарям. Після після удару Різника і рикошету від Матюшенка залетів у ворота – 1:1. У підсумку, інтригуюче протистояння завершилося внічию.