Зустріч сусідів у турнірній таблиці, яких відділяють всього три очки. У минулому турі “Прикарпаття” досить несподівано на виїзді змогло переграти “Агробізнес”. Після поразки від “Минаю” подав у відставку головний тренер “Поділля” Віталій Костишин.

Перша ліга, 14-й тур. Група А.

Прикарпаття Івано-Франківськ – Поділля Хмельницький 2 : 0.

1 – 0. Кос – 36.

2 – 0. Цюцюра – 58.

“Прикарпаття” в останніх матчах виглядає досить непогано. Тиждень тому підопічні Рипана мінімально переграли лідера групи “Агробізнес”. Колектив із Івано-Франківська не пропускає у чемпіонаті впродовж 305-ти хвилин. “Поділля” в минулому турі зазнало домашньої поразки від “Миная”, після чого Віталій Костишин подав у відставку. Одне очко у чотирьох матчах – не той результат, який очікували вболівальники.

Господарі з перших хвилилн взяли м’яч під власний контроль, але до гольових моментів справа не доходила. У позиційному футболі відчувалися проблеми в обох команд. Після розіграшу кутового з-за меж штрафної пробивав Бучакчийський, але у площину воріт він не влучив. Гості грали занадто пасивно. На 36-й хвилині “Прикарпаття” все ж досягнуло свого. Після подачі Француза відзначився Олег Кос – 1:0. Більше голів до перерви не було. Провальний перший для для “Поділля”.

На початку другого тайму господарі збільшили свою перевагу. Соловйов з меж штрафної подав на дальню стійку, а Цюцюра переправив м’яч у сітку – 2:0. Солідно сьогодні грало “Прикарпаття”, але варто також зважати на суперника, який нічого взагалі не міг продемонструвати.

Таким чином, друга поспіль перемога “Прикарпаття”.