Екс-гравець “Карпат”, і екс-тренер “гірників” Юрій Беньо зробив прогноз на матч 11-го туру чемпіонату України “Динамо” – “Шахтар”, який відбудеться сьогодні, 27 жовтня, і розпочнеться о 18:00.

– “Шахтар” – команда, у якій ти у кожному матчі перебуваєш під тиском, скажу відверто, навіть коли ти граєш проти будь-якого суперника у чемпіонаті, якщо це навіть не “Динамо”, особливо, коли немає комфортного відриву за очками. Кожен матч як останній, ти не маєш право втрачати. Зараз гірники у такому становищі.

“Динамо” має швидких футболістів, які добре користуються простором: Ванат, Волошин, Кабаєв, Брагару, який може вийти на заміну та посилити команду. Кияни мають багато гравців, які можуть добре використовувати цей простір, а також футболістів, які можуть віддати на них передачу. Той же Шапаренко, Бражко, Михавко. Тож вони будуть цим користуватися.

Думаю, що “Шахтар” переможе, або точно не програє у цій грі. Вони вже мають досвід таких ігор, коли вас вже притисли до стіни, коли матч є вирішальним. Вже відступати нікуди. Також рівень майстерності деяких гравців, тих же іноземців. Для цього їх і придбали, щоб вони в таких матчах показували, для чого їх брали за такі гроші.