Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті прокоментував розгромну поразку команди у матчі 11-го тура Ла Ліги проти «Барселони» (0:4).

«Моя думка про цю гру така, що це була дуже рівна гра, у нас були моменти, ми провели інтенсивний перший тайм, ми могли забити, нам не вистачило трохи точності. Ми могли вийти вперед, а коли суперник забив, вони забили два голи, які забрали всю нашу енергію. Потім у них був простір, ми ризикували у захисті, а вони шукали моменти на контратаках.

У першому таймі мені сподобалася команда, очевидно, що нам боляче, я повинен подякувати вболівальникам, тому що до 90-ї хвилини вони допомагали нам. Ми не повинні все відкидати, тому що немає чого відкидати, протягом 60 хвилин ми грали дуже добре, ми повинні забути останні 30.

Ми повинні подолати відставання від «Барселони» у таблиці, щоб виграти Ла Лігу, але сезон дуже довгий, і ми не повинні кидати все на вітер. Це не здається правильним або серйозним для команди, яка не була хорошою, але ми зробимо все якнайкраще.

Ми пішли на ризик, ми знали, що вони використовують високу лінію, іноді Мбаппе був в офсайді, але це нормально для атакувальної лінії.

Я не шкодую, в першому таймі ми діяли так само, як і проти «Боруссії» Дортмунд, у нас були моменти, був близький офсайд, з якого забив Мбаппе, Вінісіус мав шанс. Ідея полягала в тому, щоб більше пресингувати, і ми робили це протягом 60 хвилин. Це важкий момент, як завжди, коли ти програєш, тим паче після 42 ігор», – сказав Анчелотті.