26 жовтня о 18:00 відбувся матч 11-го туру УПЛ, в якому «Карпати» приймали «Оболонь» (1:0). Головний тренер господарів Владислав Лупашко прокоментував домашню перемогу:

– Дуже хороший суперник. Я сказав тренерам «Оболоні», що те, що вони зробили за останній місяць – це дуже суттєвий прогрес. Якщо вони будуть продовжувати в цьому ж темпі та керівництво буде їм довіряти та допомагати, то «пивовари» будуть підніматися вгору. Добре, що ми перемогли – це завжди тішить і відновлення завжди після позитивного результату проходить швидше, бо психологія така річ, яка має дуже суттєвий вплив на все те, що відбувається у світі.

– Як вам дебют Якова Кінарейкіна?

– Непогано. У цілому ми розуміємо, що воротарю важче входити в гру, ніж польовому гравцю. Були кілька помилок з його боку, але він впорався з цим, і я можу його похвалити за психологічну стійкість. Маємо не забувати, що він дуже давно не грав. Ми хотіли дати йому цей час і відзначити те, як Яків тренується. Ми це зробили і я вважаю, що це правильне рішення.

– У вівторок матч проти «Руха» в Кубку України – дуже мало часу для відновлення. Які плани в команди на ці кілька днів?

– Насамперед – потрібно відновитися. «Рух» має перевагу в добу, адже вони грали вчора з «Чорноморцем». А це відіграє дуже суттєву роль. Також у них молода команда, яка набагато швидше відновлюється. «Рух», напевно, не робив ставку на чемпіонат, вони втратили очки вчора, але це вже їхня справа.