“Леви” знаходяться на моральному підйомі після перемоги у львівському дербі, а “пивовари” – у моральній ямі, після розгромної поразки у київському дербі. Наразі, підопічні Владислава Лупашка йдуть в середині турнірної таблиці, а команда Сергія Шищенка не може вибратися із зони вильоту.

УПЛ, 11-й тур.

Карпати Львів – Оболонь Київ 1 : 0.

1 – 0. Бруніньо – 10.

Карпати підійшли до матчу в статусі середняка першості, а от Оболонь наразі є одним з головних аутсайдерів – “пивовари” разом з Інгульцем розташувались на дні таблиці з 5 очками. Вже на 2-й хвилині саме Оболонь могла повести в рахунку: Черненко отримав закидання поблизу чужого штрафного та віддав шикарну розрізну передачу праворуч, де вільним був Мединський. Втім, у капітана “пивоварів” м’яч звалився з ноги, удар повз ворота.

А от Карпати свій шанс реалізували. Жан Педросо шикарною діагоналлю на правий фланг розпочав атаку, Підлепенець зумів хитнути захисника та прострілити в центр, де ніхто не накривав Бруніньйо. Удар під поперечку – 1:0! Після цього моменти в грі фактично зникли, тож перший тайм пройшов без змін.

У другій половині наставник Оболоні Сергій Шищенко замість Мороза випустив Тарануху, який міг дуже швидко стати героєм. Форвард втік віч-на-віч з воротарем, проте примудрився пробити значно вище воріт. Карпати не дуже йшли вперед, а Оболонь ніяк не могла забити. Мединський отримав м’яч на лінії штрафного і пробив – у міліметрах від дальньої стійки. “Леви” відповіли пострілом Чачуа вище воріт. До кінця зустрічі командам так і не вдалось відзначитись, а відтак Карпати святкували мінімальну перемогу.

Таким чином, підопічні Лупашка набрали 15 очок та зрівнялись із ЛНЗ (6-7 місця). Оболонь же з 5 пунктами залишилась на дні разом з Інгульцем.