Форвард «Інтер» Маямі Ліонель Мессі розповів, що хоче допомогти американському клубу спробувати стати одним з найкращих у світі.

«Сподіваюся, ми зможемо виграти Кубок МЛС та підняти ще один титул. Не тільки особисто, але особливо для клубу, який так багато зробив для того, щоб це сталося. Це життєво важливо для розвитку клубу, особливо з урахуванням того, як був побудований чемпіонський склад. Ми всі знали про це з самого початку.

Було б чудово виграти його та зберегти ентузіазм навколо нашого клубу. Ми хочемо продовжувати допомагати йому розвиватися. Ми хочемо зробити його одним з великих клубів в МЛС і, якщо можливо, одним з найбільших клубів світу.

Клуб не має обмежень. Це походить від наших власників. Це їхня філософія – завжди хотіти більшого. Доказом цього є все, чого вони досягли до цього моменту.

Я думаю, що виграні титули допомагають цьому процесу. Ми хочемо продовжувати перемагати та змагатися за всі трофей, що стоять на кону. Час покаже, на що здатна ця команда.

Правда в тому, що все це було трохи видовищно, чи не так? Тому що коли ми приїхали, ми знали, що повинні вигравати титули та змагатися, щоб зробити цей клуб великим.

Коли ми прийшли в «Інтер», команда перебувала в поганому становищі в таблиці. За короткий проміжок часу після мого приходу ми виграли Кубок ліги. Це був перший титул клубу. Це було щось неймовірне для всіх, тому що я щойно приїхав, і все склалося чудово», – сказав Мессі в інтерв’ю з Фабріціо Романо.

«Інтер» Маямі за підсумками регулярного сезону МЛС став володарем трофея Supporters’ Shield, який вручається команді, яка набрала найбільшу кількість очок.

У першому матчі плейоф команда 37-річного аргентинця обіграла «Атланту Юнайтед» з рахунком 2:1. Другий матч відбудеться в ніч з 2 на 3 листопада.

Раніше стало відомо, що «Інтер» Маямі зіграє на клубному чемпіонаті світу влітку 2025 року.

Мессі перейшов в американський клуб влітку 2023 року на правах вільного агента.