Центральний матч туру у цій групі. Поєдинок другої та третьої команд групи, в яких ще й однакова кількість очок.

Перша ліга, 14-й тур. Група А.

Буковина Чернівці – Епіцентр Камянець-Подільський 1 : 1.

0 – 1. Шинкаренко – 54-автогол.

1 – 1. Безуглий – 67.

Вил: Гірний (Буковина) – 48хв.

Після нічиєї у матчі з “Нивою” керівництво “Буковини” ухвалило рішення припинити співпрацю з Валерієм Кривенцовим. До цього туру команду готував Григорій Чурілов. Це був 60-й матч Сергія Нагорняка у якості тренера в Першій лізі.

На початку зустрічі більше контролювали м’яч господарі, але з конструктивом у заключній третині поля відчувалися проблеми. Ніхто із суперників не хотів ризикувати, адже ціна помилки була надто високою. Було досить незвично бачити “Епіцентр”, який повністю віддав ініціативу. На 28-й хвилині мали відкривати рахунок господарі, але м’яч після удару Глущука влучив у стійку. Наприкінці тайму не реалізував вихід один на один Гончарук. Нападник “Буковини” пробив прямо в голкіпера.

Відразу після перерви господарі залишилися у меншості. Гірний завадив голкіперу ввести м’яч у гру і заслужено отримав другу жовту. Підвів свою команду Максим. Майже відразу гості забили. Миронюк прострілив, а Шинкаренко зрізав м’яч у власні ворота – 0:1. Що Дмитро хотів зробити у тому епізоді не зрозуміло.

Зрівняти рахунок господарі змогли завдяки стандарту. Після подачі з кутового відзначився Безуглий – 1:1. У підсумку, гра так і завершилася внічию.