У ніч на суботу, 26 жовтня, відбувся перший матч плей-офф МЛС між Інтером Маямі та Атлантою Юнайтед (2:1).

МЛС-2024 Плей-офф, 1/8 фіналу (Східна конференція), перший матч

Інтер Майамі – Атланта Юнайтед – 2:1

Голи: Суарес, 2, Альба, 60 – Лобжанідзе, 39

За океаном розпочалась стадія плей-офф МЛС-2024. Першими у боротьбу вступив переможець Східної конференції – Інтер Маямі. Команда Девіда Бекхема у стартовій зустрічі приймала Атланту Юнайтед і здобула перемогу. Рахунок у матчі вже на 2-й хвилині відкрив Луїс Суарес, прошивши голкіпера з меж штрафного майданчика. В середині тайму Інтер двічі поспіль міг подвоювати свою перевагу: спочатку Мессі стрілявпід поперечину з лінії штрафного, але кіпер Атланти потягнув, а за мить Мартінес головою замкнув навіс з кутового у стійку. Ще за хвилину вже Мессі з близкьої відстані струсонув каркас воріт – м’яч вперто не ліз у ворота.

Грузинський форвард Лука Лобжанідзе наприкінці тайму відновив статус-кво – отримавши закидання за спини захисників він пробив у протихід голкіперу під дальню стійку.

По перерві Мессі продовжив свої “божевільні танці” з м’ячем, обводячи по півкоманди суперника. Зрештою, після розіграшу кутового він знайшов пасом Альбу і той метрів з 25-ти закрутив під праву стійку. Натомість Лео продовжив тринькати моменти, так і не зумівши відзначитись у матчі. Як наслідок, мінімальна перемога Інтера Маямі. Другий матч чвертьфіналу відбудеться 3 листопада на домашній арені Атланти Юнайтед. Серія триватиме до двох перемог.

До слова, український захисник Сергій Кривцов не потрапив навіть у заявку Інтера.