Головний тренер «Металіста 1925» Патрік ван Леувен поділився очікуваннями від матчу 14-го туру Першої ліги проти «Діназа».

– Як настрій у команді після двох поспіль перемог?

– Я думаю, що в команди зараз гарний настрій. Не можу сказати іншого. Насправді я не бачу різниці у порівнянні з минулими тижнями. Команда завжди добре працювала й зараз ми так продовжуємо.

– Те що команда не просто перемогла двічі, а ще й не пропускала в цих матчах, додає впевненості?

– Я думаю, що матчі без пропущених голів, обов’язково додають упевненості команді. І 100% це позитивно впливає на голкіперів, які завжди прагнуть досягати таких результатів.

– Як пройшла підготовка до «Діназа», на що в першу чергу звертали увагу футболістів?

– Перед матчами, який би суперник не був, ми завжди звертаємо увагу футболістів на те, як вони мають грати в захисті, як вони мають грати в атаці. Перед «Діназом», як і перед кожним іншим суперником, ми маємо кілька днів на підготовку й робимо так, щоб команда була готовою до матчу.

– «Діназ» серед аутсайдерів ліги, але, в той же час, у першому колі не вдалося їх перемогти. Як футболісти налаштовуються на цю гру?

– Усі наші гравці будуть готовими до матчу проти «Діназа». Ми сподіваємося, що команда зможе отримати гідний результат, а наші вболівальники побачать хорошу гру, – сказав ван Леувен.