Кремінь у минулому турі згідно календаря чемпіонату участі не брав. Кудрівка в минулій грі зазнала домашньої поразки від Вікторії (першої під орудою нового тренера).

Перша ліга, 14-й тур. Група Б.

Кремінь Кременчук – ФК Кудрівка 0 : 3.

0 – 1. Тепляков – 40.

0 – 2. Литовченко – 45+2.

0 – 3. Мамросенко – 47.

Вил: Тузенко (Кудрівка) – 42хв.

“Кремінь” у минулому турі згідно календаря чемпіонату участі не брав. Підопічні Ігоря Климовського в попередніх двох матчах зазнали двох великих поразок і замикають турнірну таблицю. “Кудрівка” тиждень тому вперше під керівництвом Баранова програла. Гра проходила на стадіоні “Юність” у Горішніх Плавнях.

На жаль, у першій половині зустрічі команди не порадували глядачів великою кількістю моментів. Номінальних господарів рахунок влаштовував, а ось від підопічних Баранова все ж очікували більшого. У заключній третині поля футболістам “Кудрівки” не вистачало конструктиву. Проте, на 40-й хвилині гості все ж змогли забити. Тепляков майстерно перекинув Оксененка – 0:1. Як виявилося, у першому таймі це ще було не все. На 42-й хвилині гості залишилися у меншості. Підвів свою команду Тузенко. На 45+2 хвилині навіть у меншості підопічні Баранова змогли збільшити свою перевагу. Відзначився нападник Олексій Литовченко – 0:2.

До розгромного на початку другого тайму рахунок довів Мамросенко – 0:3. Перемога дозволила “Кудрівці” піднятися на друге місце. “Кремінь” залишається останнім.