Металург у минулому турі в гостях зумів відібрати два очки в лідера групи Полтави. ФСК Маріуполь в попередній грі в ролі господарів поля розгромив Діназ.

Перша ліга, 14-й тур. Група Б.

МФК Металург Запоріжжя – ФСК Маріуполь 1 : 0.

1 – 0. Близнюк – 23.

“Металург” у минулому турі в гостях зумів відібрати два очки в лідера групи “Полтави”. Запоріжці змогли відігратися з 0:2. ФСК “Маріуполь” в попередній грі розгромив “Діназ”, але залишився на шостому місці. У клубу великі фінансові проблеми, але футболісти проявляють професіоналізм.

Долю першого тайму вирішив епізод, який стався на 23-й хвилині. Після передачі п’ятою Фальковського пробивав Близнюк і м’яч з рикошетом від ноги захисника “Маріуполя” залетів у ворота – 1:0. Попри всі старання гості так і не змогли відігратися до перерви.

У другій половині зустрічі першим номером грали гості, але варто віддати належне запоріжцям, які якісно оборонялися. За рахунком впевнено грали підопічні Близнюка. Також варто відзначити надійну гру Байди. Після стандарту міг приносити нічию “Маріуполю” Тєрєхов, але він не влучив у площину воріт. У підсумку, друга у сезоні перемога “Металурга”.