Центральний матч туру у цій групі. Вікторія в минулому турі в гостях перемогла Кудрівку і піднялася на друге місце. Полтава у попередній грі вдома два очки, зігравши внічию з Металургом.

Перша ліга, 14-й тур. Група Б.

Вікторія Суми – СК Полтава 1 : 2.

1 – 0. Чеглов – 3.

1 – 1. Плахтир – 35.

1 – 2. Щербак – 86-пен.

У Києві у матчі чотирнадцятого туру Першої ліги “Вікторія” приймала “Полтаву”. Це було протистояння першої та другої команди групи Б. Сумська команда не пропускала голів у Першій лізі впродовж рекордних для клубу 447-хвилин. У випадку перемоги підопічні Безсмертного мали можливість наздогнати “Полтаву”. Підопічні Володимира Сисенка у попередніх трьох турах набрали лише два очки.

Вже у дебюті зустрічі номінальні господарі відкрили рахунок. Паламар віддав у штрафну на Чеглова, який обіграв захисника і пробив у дальній кут – 1:0. В середині першого тайму міг забивати Шарай, але він не зміг влучити у дальній верхній кут. У полтавчан відчувалися суттєві проблеми з конструктивом, але наприкінці тайму їм вдалося зрівняти рахунок. Після передачі Марусича у кут воріт пробив Дмитро Плахтир – 1:1. Таким чином, “суха” серія “Вікторії” завершується.

Після перерви активніше почали грати полтавчани. Безумовно, забитий м’яч додав їм впевненості. На жаль, в завершенні атак в обох команд відчувалися проблеми. Ніхто не хотів ризикувати, адже розуміли ціну помилки. На 86-й хвилині за фол проти Вівдича арбітр призначив пенальті у ворота господарів. Одинадцятиметровий реалізував Щербак – 1:2. Надважливі три очки для лідера групи Б.