Колишній гравець збірної України Євген Левченко прокоментував інформацію про інтерес нідерландського Фейєнорда до вінгера Полісся Олександра Назаренка.

“З того, що мені відомо, конкретних розмов нема. Я не виключаю того, що Саша десь у списках скаутів Фейєнорда може бути присутнім, але це не лонг-лист і не шорт-лист. Потенційно це гравець, який може бути на олівці Фейєнорда.

Як змінилась гра Фейєнорда після відходу Арне Слота? Мені спало на думку інтерв’ю Діка Адвоката, який сказав, що треба грати з тим підбором гравців на їх сильних сторонах. Коли дивишся на Фейєнорд, думаєш: може, вони не готові до футболу Пріске? Як можна змусити Пайшау пресингувати на фланзі? В цьому аспекті він мені дуже нагадує Мудрика. Коли в сучасному футболі один футболіст випадає, це суттєво влипає на побудову гри. Вся команда не буде працювати в єдиному ключі.

З ким Назаренко конкурував би у Фейєнорді? Бразилець Пайшау провів дуже непоганий попередній сезон, набравши форму після травми. Не скажу, що всю дистанцію пройшов стабільно, але був важливим гравцем для Слота. Фанати і тренер у Фейєнорді вимагатимуть від тебе гри тут і зараз”, – поділився Левченко в інтерв’ю Українському футболу.

Нагадаємо, Назаренко потужно розпочав сезон, забивши в 11-ти матчах за Полісся 7 голів (плюс віддав 5 асистів). Як наслідок, він лідирує у списку найкращих бомбардирів УПЛ. Такі подвиги на футбольному полі змусили Сергія Реброва викликати гравця у національну збірну. Він вже навіть встиг дебютувати за “синьо-жовтих” у матчі Ліги націй з Грузією.