Керманич Челсі Енцо Мареска розхвалив Михайла Мудрика після яскравого виступу в матчі Ліги конференцій проти Панатінаїкоса (4:1).

“Я дуже радий за Мудрика. Ми, як штаб, витрачаємо багато часу, щоб допомогти гравцям: не тільки Міші, а й усій команді. Від самого початку ми працюємо з Мудриком і всіма крайніми нападниками, щоб вони опинялися у штрафному майданчику, на тій позиції, з якої Міша забив.

Він боровся, щоб опинитись там, і тепер він починає регулярно ходити туди. Саме там ми забиватимемо голи. Це для нього, для Санчо, Мадуеке, Нету – усіх вінгерів. Вони мають бути на своїх позиціях, бо м’яч прибуде саме туди.

Ми хочемо найкращого для Мудрика. З першого дня ми намагаємося допомогти йому. Ймовірно, він із тих хлопців, у яких процес навчання йде повільніше порівняно з іншими, але він удосконалюється. Я впевнений, що поступово Міша забиватиме більше голів і стане для нас важливим гравцем”, – цитує Мареску Football London.

Додамо, що наступний матч Челсі проведе 27 жовтня, приймаючи Ньюкасл в рамках АПЛ. У цьому змаганні справи Мудрика не настільки вдалі – всього 81 хвилина на полі, жодної результативної дії.