Колишній захисник Динамо Олег Кузнєцов поділився думками щодо поєдинку 3-го туру Ліги Європи проти Роми.

“Зрозуміло, що всі думки Динамо були про майбутній матч з Шахтарем, що й стало причиною ротації. Ніколи раніше Динамо під керівництвом Олександра Шовковського не грало в три центральні захисники, і якби вийшло проти цієї експериментальної Роми основою, то і про результат хороший могло б мріяти. Але всі бачили, на що була зроблена ставка. До речі, в цій грі підтвердилася думка, що Динамо в поточному сезоні не має двох рівноцінних складів для виступу на євроарені. Для чемпіонату України – так, має, однак, не більше цього.

Ротація змусила Шовковського обрати схему з трьома центральними захисниками? Звісно, бо було сподівання, і навіть завдання, – багато не пропустити від Роми. Фактично, у захисті вийшло грати вісім футболістів. Зрозуміло, що це була перестраховка, і надія на успішну контратаку.

Помилка Тараса Михавка? Це елементарна розхлябаність. До цього Михавко чув на свою адресу чимало хороших слів, чимало компліментів. Але те, що сталося в поєдинку з Ромою спускати не можна… Михавка потрібно викликати на розмову і, образно кажучи, клацнути по носу. Такий фол – це дитяча помилка, за яку будуть сварити і в команді U-19. Раніше промахи Михавка списували на молодість, однак зараз його фол призвів до поразки в Лізі Європи… Але Тараса не відправлять у запас, і проти Шахтаря він зіграє”, – поділився Кузнєцов у коментарі Footboom.

Нагадаємо, Динамо мінімально поступилось Ромі (0:1) – єдиний гол з пенальті забив Артем Довбик.