Головний тренер «Фенербахче» Жозе Моурінью прокоментував нічию з «Манчестер Юнайтед» (1:1) в домашньому матчі 3-го туру загального етапу Ліги Європи.

«Це вони заробили очко у матчі з нами, а не ми з ними. Ми грали чудово. Якщо ми так гратимемо в чемпіонаті Туреччини, то знищимо всіх. Ми, звичайно, грали проти команди вищого рівня. В АПЛ більше майстерності, вища інтенсивність.

Думаю, хлопці провели чудовий матч. Можливо, в Англії обговорюватимуть двох-трьох футболістів «МЮ», які не зіграли, але вони не знають, скільки втрат було в нас. Нам довелося вирішувати шалену головоломку. Наш виступ був визначним, я не міг просити більшого.

Андре Онана здійснив два фантастичні сейви. А нам забили в ситуації, коли ми знали, що вони можуть це зробити. Онана врятував результат! Мій голкіпер не врятував, а Онана зробив два немислимі сейви за 10 секунд. Він найбільше вплинув на результат.

Знаю, англійська преса писатиме, що «МЮ» зіграв не найкращим чином, але було б справедливо сказати, що ми провели видатний матч і грали краще за суперника. Для «МЮ» це хороший результат», – сказав Моурінью.