“Верес” зробив заяву, у якій повідомив про зникнення з усіх судових ресурсів ухвали Верховного Суду про відмову у відкритті провадження у справі щодо життєдіяльності клубу.

“У лютому цього року розпочалася процедура фінансового оздоровлення ПАТ “РНК “Верес” задля збереження його існування. Декілька акціонерів не погодилися з цим та ініціювали ряд судових процесів з оскарження цього.

На початку вересня 2024 року апеляційний судо ухвалив рішення про відмову у задоволенні скарги зазначених акціонерів і підтримав законність процедури фінансового оздоровлення ПАТ “РНК “Верес”. Потрібно зауважити, що це рішення апеляційного суду є остаточним і не підлягає подальшому оскарженню.

Попри це, зазначені акціонери все одно продовжили процес оскарження та звернулися до Верховного Суду зі скаргою на рішення апеляційного суду.

21 жовтня 2024 року, діючи в межах закону, Верховний Суд відмовив у відкритті провадження у справі щодо оскарження рішення апеляційного суду, тим самим забезпечивши подальше збереження та існування футбольного клубу.

Проте, 23 жовтня 2024 року зазначена ухвала Верховного Суду зникла з усіх судових ресурсів.

Ким та на підставі чого вилучене офіційно опубліковане судове рішення з підписами суддів Верховного Суду, ПАТ “РНК “Верес” невідомо. Проте, ми цілком свідомі итого, що опубліковане публічно судове рішення не може просто так вилучатися з публічних реєстрів.

Цим повідомленням рівненський народний клуб Верес звертає увагу громадськості та журналістської спільноти на можливі грубі порушення закону з боку Верховного Суду”, – повідомляє офіційний сайт рівненського клубу.