Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов поділився очікуваннями від матчу 11-го туру УПЛ проти одеського «Чорноморця»:

«У команди зараз не найкращий настрій, втім треба проаналізувати свою попередню гру та рухатись далі. Чемпіонат – довга дистанція, під час якої будуть різні, в тому числі й негативні результати. Та це буде уроком для гравців.

«Чорноморець» – це хороша команда. В перших 10 турах вони набрали 11 очок й це не випадковість, адже в складі одеситів є багато якісних футболістів. Ті ж Бутко та Петряк – досвідчені гравці, які свого часу виступали за «Шахтар» та «Зорю». Ми повинні серйозно підготуватися до цього поєдинку та продемонструвати свою самовіддачу, бути сконцентрованими.

Ті вихованці Академії, які добре проявляють себе в складі «Руха-2» та команді U-19, долучаються до тренувань з першою командою. Якщо буде така можливість, то вони отримають свій шанс. Також тішить, що травмовані футболісти починають тренуватись з нами. Звісно, їм потрібен час, аби набрати оптимальні кондиції, але коли вони будуть у формі, то команда матиме більше можливостей для ротації. Це важливо, бо на старті чемпіонату «Рух» фактично не мав рівноцінної заміни травмованим гравцям основи. Всі бачили, що Марко Сапуга та Євген Пастух дуже підсилили нашу гру, коли вийшли на поле. Це лідери команди і навіть ще в не зовсім оптимальній формі вони є ефективними».

Матч «Рух» – «Чорноморець» відбудеться 25 жовтня о 15:30 за київським часом.