Головний тренер «Мілана» Паулу Фонсека прокоментував перемогу у матчі 3-го туру Ліги чемпіонів УЄФА проти «Брюгге» (3:1).

«Очевидно, що у першому таймі у нас не все виходило. Ми грали проти команди з одинадцятьма гравцями, які сиділи дуже глибоко, а потім ще глибше після того, як залишилися вдесятьох.

У нас були труднощі з такою грою, зі створенням і пошуком простору. Потім, коли ми не знаходимо правильного рішення, гра стає занадто повільною. Коли ми не знаходимо простору, нам потрібна інша інтенсивність у наших діях. У нас цього не вийшло. Гра була надто повільною. Я думаю, це була проблема з розумінням гри.

В атаці Леау зробив важливі речі для команди у першому таймі. Потім я вирішив його замінити, так само як вирішив зняти Лофтус-Чіка. Але для мене це нормально. Я хотів, щоб ми були більш гострими, більш енергійними на флангах. Для мене немає жодних проблем.

Дебют Франческо Камарда? Мені неприємно через незарахований гол. Але це був прекрасний момент для команди, всі на полі вітали хлопця, який так багато працює. Камарда матиме ще багато можливостей забити більше голів протягом своєї кар’єри.

Рубен Лофтус-Чік грав на позиції вісімки та десятки, а сьогодні – атакувального півзахисника справа. Лофтус-Чік – гравець, який прискорюється з м’ячем у ногах; коли немає простору, він більше бореться. Але це не тому, що він боїться. Це просто його особливості. Треба допомогти йому краще зрозуміти певні речі. Він завжди багато працює та віддає все для команди. Мені шкода, що він не був на тому рівні, на якому, як я знаю, він може грати», – сказав Фонсека.

Перемога у матчі проти «Брюгге» стала першою для італійської команди цього сезону в Лізі чемпіонів. Всі результати команди можна переглянути тут.