Мілан – Брюгге – 3:1

Голи: Пулішіч, 34, Рейндерс, 61, 71 – Саббе, 51

Вилучення: Оньєдіка, 40

Монако – Црвена Звезда – 5:1

Голи: Мінаміно, 20, 70, Емболо, 45+4, Сінго, 54, Акліуш, 90+6 – Ндіає, 21

Мілан впевнено обіграв Брюгге. Підопічні Пауло Фонсеки вийшли вперед на 34-й хвилині – Крістіан Пулішіч змусив завмерти Сан-Сіро, поклавши у ворота Брюгге “сухий лист”. Невдовзі бельгійський клуб залишився в меншості – Оньєдіка моторошно наступив на ногу Рейндерсу – арбітр Цваєр показав пряму червону картку.

Попри це, на початку другого тайму Брюгге зумів відновити паритет – Саббе з меж штрафного прошив Меньяна. Втім, невдовзі “россонері” знову вирвалися вперед – спрацювала заміна Фонсеки. Окафор, який за хвилину до того вийшов на поле, увірвався у штрафний та відпасував на Рейндерса, а той зблизька вразив ворота гостей.

Невдовзі Рейндерс оформив дубль і фактично розвіяв інтригу в цьому матчі. 3:1 – Мілан заробляє перші очки на загальному етапі ЛЧ, Брюгге також має в активі три залікові бали.

У паралельному поєдинку Монако розбив Црвену Звезду. Рахунок у цьому протистоянні відкрили господарі – відзначився Мінаміно. Але до перерви серби відквитали один м’яч.

Однак у другому таймі монегаски відвантажили Црвеній Звезді ще 4 м’ячі, які залишилися без відповіді. 5:1 – тепер у активі Монако 7 пунктів після трьох турів, у сербів немає жодного очка.