Після завершення своєї ігрової кар’єри Роман Зозуля та Євген Коноплянка почали займатися агентською діяльністю.

В інтерв’ю сайту «Український футбол» Роман поділився інформацією про свою компанію, названу «Talented Birds», а також розповів про кількість клієнтів, які вони обслуговують.

«В нас вже за два місяці роботи є 40 футболістів, за одне трансферне вікно ми здійснили понад 15 переходів, деякі агенти не можуть похизуватися такими результатами й після п’яти років роботи. 

Як на мене, то це феноменальні цифри для початку, тим більше, що я аналізував, як працюють інші агенції і їх показники, деякі працюють вже по 10 років, за перші п’ять з яких, вони не показували таких результатів, маючи лише двох футболістів. Інші працюють 15 років і досі не мають навіть 40 футболістів».

Зозуля також провів цікаве порівняння агентської роботи із діяльністю Верховної Ради.

«У нас не тільки дніпровські футболісти, ми багато з ким спілкуємося. Але на цей ринок дуже важко заходити через монополію. Я вам так скажу: тут корупція за масштабами більша, ніж у Верховній Раді, я такого навіть не очікував, бо не дуже цікавився цією сферою, коли був футболістом. У мене волосся на голові немає, але якщо було, то воно б точно стало дибом від того, що тут відбувається», – сказав Зозуля.

  • Останнім клубом Романа був іспанський Райо Махадаонда, звідки він пішов улітку 2023 року. 
  • Коноплянка завершив кар’єру гравця після виступів за румунський ЧФР Клуж, який він залишив у січні 2024 року.