Опорний півзахисник «Шахтаря» Тарас Степаненко поспілкувався з англійськими журналістами напередодні поєдинку проти «Арсенала» у Лондоні в рамках третього туру основного етапу ЛЧ, який відбудеться сьогодні.

«Ми в боргу перед нашою країною. Ми намагаємось конкурувати, робити усе можливе, адже наш народ бореться. Ти розумієш, що будь-якої миті може статися щось погане. Це почуття завжди всередині тебе. Тож люди, які живуть у мирі, іноді не розуміють, що таке війна. Вони бачать її по телевізору, чують новини, але не усвідомлюють цих почуттів – гніву, горя».

«Багато людей мого віку зараз служать в армії, вони захищають країну, залишивши свої сім’ї та дітей. Ми розуміємо це, і саме тому нам випала честь грати у футбол. Ми можемо представляти нашу країну у Європі та світі. Ми можемо надіслати повідомлення та розмахувати нашим прапором», – сказав Степаненко.

Матч «Арсенал» – «Шахтар» розпочнеться о 22:00 за київським часом. До поєдинку команди підходять із різною кількістю набраних очок в турнірі: якщо у «канонірів» їх 4, то у «гірників» лише 1.